By VOA
1 Feb 2020
ភ្នំពេញ —
កម្ពុជានឹងស្នើសុំអង្គការយូណេស្កូ(UNESCO)ឲ្យដាក់បញ្ចូលនំបញ្ចុករបស់កម្ពុជា ជាសម្បត្តិវប្បធម៌អរូបីនៃមនុស្សជាតិ ដើម្បីថែរក្សាសម្បត្តិនេះឲ្យបានយូរអង្វែងតទៅមុខទៀត។
1 Feb 2020
ភ្នំពេញ —
កម្ពុជានឹងស្នើសុំអង្គការយូណេស្កូ(UNESCO)ឲ្យដាក់បញ្ចូលនំបញ្ចុករបស់កម្ពុជា ជាសម្បត្តិវប្បធម៌អរូបីនៃមនុស្សជាតិ ដើម្បីថែរក្សាសម្បត្តិនេះឲ្យបានយូរអង្វែងតទៅមុខទៀត។
នំបញ្ចុកសម្លខ្មែរជាអាហារដែលប្រជាពលរដ្ឋខ្មែរគ្រប់ស្រទាប់វណ្ណៈចូលចិត្តទទួលទានជាប្រចាំ។
ប្រជាពលរដ្ឋដែលចូលចិត្តពិសារអាហារប្រពៃណីនៃនេះបាននិយាយថា ពួកគេមាន«មោទនាភាព»និង«សប្បាយចិត្ត» ប្រសិនបើអាហារនេះត្រូវបានអង្គការយូណេស្កូ(UNESCO)ដាក់បញ្ចូល ជាសម្បត្តិវប្បធម៌អរូបី នៃមនុស្សជាតិនោះ។

No comments:
Post a Comment